10.11.2016. Ricardov 24. rođendan !!!

By 10 studenoga, 201616 travnja, 2021Novosti

Rođendani su izuzetno važni za slavljenika – oni su prilika da se prisjetimo kakvi smo bili prije 365 dana te promislimo o svemu što smo u tom vremenu postigli! Predodžba o rođendanu obično se svodi na zajedničko druženje oko stola i konzumaciju hrane, ali mi smo ovaj rođendan željeli učiniti drugačijim. Zato smo u goste pozvali djecu iz vrtića “Grlica” iz Bilja, a posjetile su nas svije grupe djece “Kockice” i Leptirići”.

Prirodno je da djeca doživljavaju osjećaj radosti i zajedništva kada im se poklanja pažnja te da tu istu radost prenose i na nas odrasle.

Obilaskom poslovnog kruga djeca su mogla vidjeti kamione, popravak i “kupanje” kamiona. Potom je slijedio slatki dio proslave. Naša Kristina organizirala je zabavnu igru, u kojoj su djeca imala priliku “voziti” kamione i iskušati se u brzoj dostavi, naravno, poštujući prometne znakove.

Nakon opuštajućeg dijela slijedio je izražajni dio. Djeca su svoju kreativnost, maštu i emocije pretočiti u crteže, a zadana tema bio je Ricardov kamion. Za kraj su nam otpjevali pjesmicu “Semafor” i poklonili njihov crtež kamiona sa zahvalnicom. Za nagradu je svaka vrtićka grupa dobila po jednu maketu kamiona punu bombona, a poklon je popratila i koja litra našeg “Rico” prirodnog soka od jabuke.

Ricardo na ovaj način nastavlja s izgradnjom odličnih dobrosusjedskih odnosa s institucijama u lokalnoj zajednici. Cilj ovog druženja usmjeren je prvenstveno na stjecanje znanja i poučavanje djece o formi i funkcionalnosti našeg najdražeg prijevoznog sredstva, i to na način koji će najmlađima dozvoliti da iskažu kreativnost, a ujedno i upoznaju tvrtku Ricardo. Kao što znamo, dok smo bili mali, imali smo planove vezane uz svoja buduća zanimanja. Željeli smo raditi i biti upravo ono što su naši roditelji ili ljudi iz okoline radili i bili…Dečki su željeli biti piloti, sportaši, pjevači…, a cure su maštale o glumi, poslu doktorice ili pak frizerke…Ovim druženjem djeca su nas bolje upoznala i stekla dojam čime se mi zapravo bavimo. A tko zna, možda upravo netko od ove djece bude Ricardovac, bilo vozač, administrator ili pak direktor. Zašto ne?

Ricardo d.o.o.

Kudeljara 1 a
31326 Darda, Hrvatska
Transport: 031 562 260
Uprava: 031 562 255
E-mail: [email protected]