Otvorene pozicije

Ricardo je vodeća kompanija u pružanju transportnih usluga u RH. Uspjeh temeljimo na visokoprofesinalnom timu, modernoj tehnologiji te kvaliteti poslovanja  usklađenoj s najvišim standardima europske prakse.

Zaposlenici su naša najveća vrijednost i smatramo ih temeljem našeg uspjeha. Pružamo im sigurno i poticajno radno okruženje u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan.

Naša vrata otvorena su odgovornim osobama koje su sposobne i voljne odgovoriti na zahtjeve radnog mjesta i dinamiku poslovanja.

Ako ispunjavate navedene uvjete radnog mjesta, pridružite nam se! Zamolbu i životopis pošaljite na e-mail adresu: [email protected]      
ili putem pošte na adresu: Ricardo d.o.o. Darda 31326, Kudeljara 1a

Profesionalni vozač teretnih motornih vozila (m/ž) – TRAJNI OGLAS – više radnika

Uvjeti:
–    SSS (KV vozač C+E kategorija,
–    COD95
–    Iskaznica digitalnog tahografa

Prijavi se

Ljudski resursi

KAKO RADIMO?

Njegujemo i unapređujemo ozračje u kojemu je svaki zaposlenik važan. Za nas tim simbolizira skup zaposlenika koji zajedničkim naporima ostvaruju ciljeve naše tvrtke te ih potičemo na međusobnu suradnju i otvorenu komunikaciju. Zahvaljujući otvorenoj komunikaciji, uvažavaju se primjedbe i sugestije, te se na taj način poboljšava i naše cjelokupno poslovanje.

UPRAVLJANJE KARIJEROM

Upravljanje karijerom je proces kojim tvrtka izabire, ocjenjuje, razmješta i razvija zaposlenike kako bi osigurala bazu kvalificiranih ljudi koji će zadovoljiti buduće potrebe. Kontinuirano pratimo rad naših zaposlenika kako bismo iskoristili njihov potencijal u potpunosti. Na temelju njihovih rezultata ulažemo u njihovu edukaciju i usmjeravamo ih u daljnjem radu ovisno o njihovim mogućnostima, znanjima i vještinama.

Naša vrata otvorena su odgovornim i ambicioznim osobama usmjerenim prema ostvarenju ciljeva i izvrsnosti u poslovanju. Profesionalnost, spremnost na učenje, fleksibilnost i dinamičnost ključne su odlike naših zaposlenika koje nam omogućuju da u segmentu transporta budemo vodeća tvrtka u RH.

Priče iz Ricarda