U subotu, 19.9.2015. održano je novo druženje „Ricardovih“ zaposlenika

By 19 rujna, 201516 travnja, 2021Novosti

Na inicijativu, ovaj put,  naše Uprave organizirano je još jedno druženje zaposlenika. Povod je uspješna protekla sezona a cilj je da ovakav vid druženja postanu tradicija  –  koju ćemo postepeno obogaćivati i  sadržajnim elementima (sport, igre, kvizovi ….).

Druženje je proteklo u ugodnoj atmosferi i u dobrom raspoloženju. Za potpuni užitak, osim vedrog neba,  pripremili smo sektorsko natjecanje u kuhanju čobanca  pod nazivom „Ricardov kotlić“. Odabrali smo ekipe pod nazivom „Darda“, „Štrosa“, „Prodaja“ i  „Transport“. Ekipe su strasno, u znoju lica svoga, prionile poslu, koristeći kojekakve svoje tajne recepture i sastojke .  A ostatak prisutnih dalo im je podršku i s nestrpljenjem čekali prve porcije čobanca. Stručni žiri teškom mukom odabrao je poredak ekipnog natjecanja,  samo su nijanse dijelile pobjednika od ostalih ekipa. Pobjednik je ekipa „Darda“ pod „kuhačom“ Verice Bede i Julijane Žerjav. Drugo mjesto osvojila je ekipa „Prodaja“, treće ekipa „Transport“ a četvrto mjesto ekipa „Štrosa“.  Ekipama su uručene diplome i prigodne nagrade za osvojena mjesta. Moramo primijetiti da su ekipe koje su osvojile 1.  i 2. mjesto vodile žene – i neskromno primjećujemo DA JE TO KLJUČ USPJEHA! Jer žene odlikuju iste vrijednosti – zajedništvo, duh i strast….

Moramo pohvaliti i naše vrijedne članove Uprave, Darka i Milana koji su preuzeli ulogu domaćina  te se pobrinuli da ne ostanemo gladni i žedni  –  uz čobanac su osigurali i nekoliko „prasenaca“ te se pobrinuli da nitko ne ostane žedan, obavljajući konobarske poslove….

Predsjednik Uprave obratio se prisutnima s nekoliko riječi zahvale, jer iza uspješnosti naše tvrtke stoje svi zaposlenici.  Istaknuo je nadu da će svi oni koji su htjeli danas biti s nam,  a ne mogu zbog posla koji moraju obavljati, imati priliku pridružiti nam se već na slijedećem druženju.  U cilju uspješnosti svaki pojedinac treba primjenjivati upravljačka znanja u osobnom i profesionalnom životu bez obzira na poziciju, stanje i resurse kojima raspolažemo! Tom prigodom uručene su zahvalnice  i prigodne nagrade za višegodišnju vjernost i odanost tvrtke, i to:

1. Eminu Blagoviću – za višegodišnju vjernost i odanost tvrtki  radeći na poslovima vozača u špediciji,
2. Tamari Fištrović – za 20. godina rada i odanosti tvrtki radeći na administrativnim poslovima,
3. Silvani Crnković – za 22. godine rada i odanosti tvrtki radeći na administrativnim poslovima

Ricardo d.o.o.

Kudeljara 1 a
31326 Darda, Hrvatska
Transport: 031 562 260
Uprava: 031 562 255
E-mail: [email protected]