Proizvodnja

U svom pogonu za preradu, po tradicionalnoj recepturi s najsuvremenijom tehnologijom proizvodimo 100% prirodne sokove od jabuka pod brendom RICO.

Vrlo inovativno i praktično pakiranje u ambalažu, poznatu kao Bag in box, omogućava da sok nakon otvaranja ostane jednako ukusan i kvalitetan 30 dana, bez hlađenja.

Shema proizvodnog procesa

Ulaganje i razvoj

Tvrtka Ricardo d.o.o. provodi projekt Ulaganja u modernizaciju proizvodnje voćnog soka; unutar mjere 4, „Ulaganja u fizičku imovinu“, Podmjere 4.2. „Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda“, Operacije 4.2.1. „Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima“. Ukupan iznos prihvatljivog ulaganja je 1.076.220,28 HRK bez PDV-a, dok je intenzitet sufinanciranja 50%, odnosno dodijeljena potpora iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj iznosi 538.110,14 HRK. U sklopu navedenog projekta provodi se ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu koja će doprinijeti modernizaciji postojećeg pogona za proizvodnju domaćeg prirodnog soka te doprinijeti snaženju promotivnih aktivnosti s ciljem jačanja tržišne pozicije Tvrtke u segmentu proizvodnje prirodnih voćnih sokova.

Proizvodnja RICO sokova se odvija u moderno opremljenom pogonu koji je smješten u neposrednoj blizini vlastitih voćnjaka naših partnere u neposrednoj blizini vlastitih voćnjaka i voćnjaka naših partnera, što je s tehnološkog stanovišta najbolja garancija za brzu dostavu svježe ubranih plodova na preradu i dobivanje visokokvalitetnog soka.

Kontakt:

Darda, Kudeljara 1 a
Tel:+385 31 740 222
Fax: +385 31 561 121
Mail: [email protected]